Rehabilitació Edifici per Habitatge Plurifamiliar

Arquitecte:
Xavier Esparó Enrique
Emplaçament:
Districte Sant Andreu – Barcelona
Projecte:

El projecte contempla la rehabilitació d’un edifici situat al casc antic de Sant Sadurní d’anoia, actualment ocupat per un Habitatge unifamiliar format per planta baixa i 2 plantes pis. La reforma de l’edifici pretén encabir dintre de l’actual volumetria, tres pisos, dos d’ells dúplex, i tots ells amb terrasses exteriors. L’interior dels pisos pretén potenciar alguns elements existents com són les bigues de fusta i les parets de maó massís, i combinar-los amb elements actuals. Per donar accés als pisos es realitza un nou nucli vertical de comunicacions format per una escala i un ascensor d’estructura metàl·lica i uns acabats d’aspecte industrial.

 

IMATGES OBRA

Properament

IMATGES RESULTAT

Properament