CASA SC
Arquitecte:
Xavier Esparó Enrique
Emplaçament:
Sant Sadurní d’Anoia
Projecte:

Es projecta una Casa en planta baixa, on es desenvolupa la totalitat del programa de l’habitatge. L’accés a l’habitatge es realitza de forma lineal a través d’un porxo cobert per una pèrgola de formigó que continua en una piscina i dona accés al gran pati central. La planta consta d’una geometria en forma de “U” articulada per aquest pati central. L’entrada principal es situa en l’ala central, donant accés a una passadís que conté l’escala i una galeria d’art. En aquesta ala també també s’inclouen varies habitacions. L’ala orientada a sud es destina a la zona de dia, i finalment la tercera ala, amb orientació nord-sud, es destina a la Suite de l’habitatge. Les tres peces consten d’obertures que orienten la casa al pati central.  L’habitatge consta de sortida d’un gran porxo amb orientació sud, al que s’accedeix des de la sala d’estar i la cuina, i un pati interior al que es pot accedir des de la sala d’estar, el distribuïdor i l’habitació suite.
El jardí exterior es divideix en tres zones diferenciades: un espai a la zona sud de la parcel•la, adjacent a l’accés de la finca, un espai central que té característiques de pati interior amb una piscina i un espai lliure amb orientació nord. Des d’aquest últim, i mitjançant una escala exterior, podem accedir a la planta soterrani.

En fase de projecte l’habitatge està qualificat energèticament amb una lletra A.

 

IMATGES OBRA

Properament

IMATGES RESULTAT

Properament