CASA IG
Arquitecte:
Xavier Esparó Enrique
Emplaçament:
Masquefa
Projecte:

Es tracta del projecte d’una Casa unifamiliar aïllada situada al municipi de Masquefa. La casa es genera a través d’una geometria en “L” amb la qual aconseguim un pati acotat on apareix un porxo, una pèrgola i una piscina.

A la part més curta de la “L” s’hi ubica la zona de dia i el garatge, mentre que la part més llarga de “L” s’hi ubica la zona de la nit. En el el nexe d’aquesta forma la casa te planta baixa i pis, i on s’ubica l’accés a l’edifici i l’escala del mateix.

Exteriorment l’accés a la casa es fa a través del lateral de la parcel·la fins a arribar un porxo que marca l’accés i és on hi trobem la porta principal.

Compositivament les cobertes de les dues barres són inclinades, i la macla de les dues barres amb el volum de dos pisos ens genera diferents plans de façana que es combinen amb dos colors de maons. Es treballarà el maó manual formant gelosies i sardinells decoratius.

 

 

 

IMATGES OBRA

Properament

IMATGES RESULTAT

Properament