Video Avantprojecte:

 

Encàrrrec:
Ampliació Caves Vilarnau
Arquitecte:
Xavier Esparó Enrique
Emplaçament:
Sant Sadurní d’Anoia
Projecte:

Projecte per l’ampliació de les Caves Vilarnau mitjançant la construcció de tres volums edificats destinats a office, serveis i sala polivalent, adjacents a l’edificació principal de les Caves Vilarnau situades a la carretera d’Espiells km. 1,4 de Sant Sadurní d’Anoia, comarca de l’Alt Penedès. El projecte respon a la necessitat existent per part de l’actual activitat de desenvolupar la vessant enoturística del sector. Els nous volums edificats permetran a l’entitat oferir un producte més ampli dins les possibilitats de les que actualment consta la instal.lació.

El projecte consisteix en la construcció d’un volum rectangular de planta baixa de 20,36 x 6,00 m, per albergar en el seu interior l’ampliació de la sala polivalent existent i un office per a permetre el servei de les cates i presentacions de caves que es puguin donar al celler. El programa funcional es desenvolupa en planta baixa en la seva totalitat.

 

La voluntat de l’ampliació és la de seguir la línia actual arquitectònica de les Caves Vilarnau. El ritme de la façana principal que alterna la fusta amb el vidre es repetirà en el gir de façana i es convertirà en la mateixa façana de l’ampliació. S’ha buscat una integració total mostrant molt de respecte per l’edifici original.

IMATGES ESTAT ACTUAL – OBRA – RESULTAT = properament

IMATGES FINALS = properament